×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/Spoudase Festival

Ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ και συγκεκριμένα το Τμήμα Φυλλοβόλων Δένδρων του Ινστιτούτου Γενετικής Βελτίωσης & Φυτογενετικών Πόρων πρόκειται να πραγματοποιήσει εξερευνητικές αποστολές σε Σάμο, Ικαρία, Λέσβο και Μαγνησία στο πλαίσιο του προγράμματος'Ανάπτυξη της δενδροκομίας φυλλοβόλων οπωροφόρων δένδρων με τη διατήρηση και οργάνωση της τράπεζας γενετικού υλικού, τη δημιουργία μητρικών φυτειών και την αξιολόγηση, αξιοποίηση και βελτίωση τοπικών και ξενικών ποικιλιών' με ακρωνύμιο ‘FruitTrees2Safeguard’.

Την  Επαγγελματική Σχολή Κρήτης επισκέφθηκε την Παρασκευή 8 Ιουνίου ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης, ο οποίος έμεινε ενθουσιασμένος, τόσο από την εικόνα της Σχολής, όσο και από  τις υποδομές της και δεσμεύτηκε να βοηθήσει στην αναβάθμιση της, ώστε η Σχολή να παραμείνει και να συνεχίσει να προσφέρει εκπαιδευτικό έργο στους αγρότες της Κρήτης.

Εξαιτίας της ανομβρίας του τρέχοντος υδρολογικού έτους στην Κρήτη και της πιθανής λειψυδρίας κατά τη θερινή περίοδο, το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου (ΙΕΛΥΑ) του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ και συγκεκριμένα το Εργαστήριο Υδατικών Πόρων-Αρδεύσεων & Περιβ/ντικής Γεωπληροφορικής σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας - Περιφέρειας Κρήτης έχει προβεί σε ενέργειες για την ορθολογική διαχείριση και αποτελεσματική χρήση του νερού άρδευσης.

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος σας προσκαλούμε την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 να γιορτάσουμε μαζί στον Βοτανικό Βαλκανικό Κήπο Κρουσίων στο Κιλκίς.

H Ξυλογλυπτική ΕΠΑΣ Καλαμπάκας συμμετέχει στην έκθεση με θέμα: "Ξύλο ένα υλικό πολλά πρόσωπα",  που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως  και τις 8 Ιουνίου στην Καρδίτσα.  Στην έκθεση οι σπουδαστές μας θα παρουσιάσουν τα σημαντικότερα έργα τους.
 
Website Security Test