Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ σε συνεργασία με το  Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας  (ΚΑΠΕ) διοργανώνει ενημερωτική εσπερίδα με θέμα «Βιομηχανικές καλλιέργειες για παραγωγή Ενέργειας και Βιο-υλικών». Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου και ώρα 17:15  στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην ΚΕΓΕ), στο 5ο χλμ. Δράμας-Θεσσαλονίκης.

Εισηγητές της εκδήλωσης είναι: ο κ. Ιωάννης Ελευθεριάδης,  η κ.  Έφη Αλεξοπούλου και η κ. Ιωάννα Παπαμιχαήλ, στελέχη του ΚΑΠΕ, η κ. Μάχη Συμεωνίδου, αγροτοοικονομολόγος της «Draxis» και η κ. Αλεξάνδρα Γρηγοριάδου, γεωπόνος της «ΜΥΡΕΨΟΣ».

Η ενημερωτική εσπερίδα πραγματεύεται τις δυνατότητες και προοπτικές βιομηχανικών καλλιεργειών φυτικών αλλά και δασικών, για την παραγωγή ενέργειας και βιο-υλικών, ιδιαίτερα σε οριακά εδάφη αλλά και τη δυνατότητα αξιοποίησης των αγροτικών υπολειμμάτων για τον σκοπό αυτό. Οι προοπτικές της καλλιέργειας των αρωματικών φυτών στην περιοχή μας καθώς και η διείσδυση αλλά και τα οφέλη της τεχνολογίας στον αγροτικό κόσμο συμπληρώνουν τα θέματα της εκδήλωσης.

Η συμμετοχή του κοινού είναι ελεύθερη. Για την αρτιότερη οργάνωση της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν φόρμα εγγραφής, είτε ηλεκτρονικά στο email, , είτε σε έντυπη μορφή στο Κέντρο ΔΗΜΗΤΡΑ Δράμας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον προϊστάμενο του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας κ.  Άνθιμο Αναστασιάδη, τηλ: 25210 58175, e-mail: και στη γραμματεία του ΚΑΠΕ κ. Γιούλη Τρικάτσουλα, τηλ.: 210 6603391.

jpgΠρόσκληση 

pdfΠρόγραμμα

docΦόρμα εγγραφής 

Website Security Test