Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΤΗΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη τριών (3) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικά πρόσωπα, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Καινοτόμες λύσεις για τη βιώσιμη και περιβαλλοντικά φιλική φυτοπροστασία των οπωροκηπευτικών της Ελλάδας, στην Ευρώπη του μέλλοντος”, με ακρωνύμιο «ΙnnoPP» και κωδικό πράξης ΤΑΑ TAEDR-0535675, με χρηματοδότηση από  ΓΓΕΚ / Ελλάδα 2.0 - ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Το Ινστιτούτο Εδαφοϋδατικών Πόρων / Τμήμα Γεωργικής Μηχανικής της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Καινοτόμες λύσεις για τη βιώσιμη και περιβαλλοντικά φιλική φυτοπροστασία των οπωροκηπευτικών της Ελλάδας, στην Ευρώπη του μέλλοντος», με ακρωνύμιο «InnoPP», κωδικό έργου TAEDR-0535675, της υποδράσης «Εμβληματικές Δράσεις σε διαθεματικές επιστημονικές περιοχές με ειδικό ενδιαφέρον για την σύνδεση με τον παραγωγικό ιστό» της Δράσης «Ενίσχυση Δράσεων Επιχειρηματικότητας» (Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0»).

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 48/1028/09.01.2024 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο «Δημιουργία προβασικών, βασικών και πιστοποιημένων φυτειών ελιάς, εσπεριδοειδών και συκιάς» Πιστοποιημένα Φυτώρια, με Κωδικό Έργου Μ16ΣΥΝ2-00156 που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Γενική Γραμματεία Γνωσιακών Πόρων και Υποδομών Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής ΠΑΑ 2014-2020.

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 47/1027/09.01.2024 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο «PAving THe way towards Digitalisation Enabling Agroecology (Horizon/ Έργο ΕΕ)- PATH2DEA».

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 46/1026/09.01.2024 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου HORIZON Europe με τίτλο: «The soil biodiversity and functionality of Mediterranean olive groves: an holistic analysis of influence of land management on olive oil quality and safety - Soil-O-live».

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 3757/22.01.2024 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο «Ανάπτυξη & Υποστήριξη του Επιστημονικού Έργου της Κεντρικής Διοίκησης της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας».

Ο ΕΛ.Γ.Ο-ΔΗΜΗΤΡΑ προκηρύσσει την πλήρωση μιας (1) θέσης ερευνητή/τριας βαθμίδας Β’ -Κύριος Ερευνητής, στο Ινστιτούτο Αλιευτικής Έρευνας, με γνωστικό αντικείμενο: « Αλιευτική Βιολογία Ιχθύων».

Ο ΕΛ.Γ.Ο-ΔΗΜΗΤΡΑ προκηρύσσει την πλήρωση μιας (1) θέσεως ερευνητή/τριας βαθμίδας Β’ -Κύριος Ερευνητής, στο Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών, με γνωστικό αντικείμενο: «Παθολογία της Αναπαραγωγής των Αγροτικών Ζώων».

Ο ΕΛ.Γ.Ο-ΔΗΜΗΤΡΑ προκηρύσσει την πλήρωση τεσσάρων (4) θέσεων ερευνητικού προσωπικού βαθμίδας Β’ -Κύριος Ερευνητής, στο Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου ως ακολούθως:

Α)     Μία (1) θέση ερευνητή/τριας βαθμίδας Β’ -Κύριος Ερευνητής, στο Τμήμα Αμπέλου, Λαχανοκομίας, Ανθοκομίας και Φυτοπροστασίας (Ηράκλειο) του ανωτέρω Ινστιτούτου, με γνωστικό αντικείμενο: «Ιολογία Κηπευτικών και Αμπέλου»

Β)     Μία (1) θέση ερευνητή/τριας βαθμίδας Β’ -Κύριος Ερευνητής,  στο ανωτέρω Ινστιτούτο, με γνωστικό αντικείμενο: «Φυτοπαθολογία Δενδρωδών Καλλιεργειών»

Γ)      Μία (1) θέση ερευνητή/τριας βαθμίδας Β’ -Κύριος Ερευνητής, στο Τμήμα Αμπέλου (Λυκόβρυση Αττικής) του ανωτέρω Ινστιτούτου, με γνωστικό αντικείμενο: «Αμπελουργία»

Δ)     Μία (1) θέση ερευνητή/τριας βαθμίδας Β’ -Κύριος Ερευνητής,  στο ανωτέρω Ινστιτούτο, με γνωστικό αντικείμενο: «Δενδροκομία Υποτροπικών Φυτών»

Τροποποίηση του με αρ.πρωτ.:5812/31-01-2024 διαγωνισμού με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών ασφαλιστικής κάλυψης των μηχανοκίνητων οχημάτων (υπηρεσιακά ΙΧΕ, φορτηγά, γεωργικοί ελκυστήρες κλπ) του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού - Δήμητρα

Το Ινστιτούτο Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής - Τμήμα Μελισσοκομίας της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου «Resilient beekeeping and breeding to safeguard natural genetic resources and pollination services – BeeGuards», χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Βελτιστοποίηση της εφαρμογής των δολωματικών ψεκασμών στην ΠΚ στο πλαίσιο του ΕΠΔ με τη χρήση τεχνολογιών γεωπληροφορικής και αυτοματισμών» (DacusSOS 2022-2024), που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Κρήτης.

Website Security Test