Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Το Ινστιτούτο Βιομηχανικών & Κτηνοτροφικών Φυτών Λάρισας του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του προγράμματος/έργου "Ολοκληρωμένη διαχείριση καλλιέργειας βιομηχανικής ντομάτας: διερεύνηση εδαφολογικών και φυτικών παραμέτρων, αξιολόγηση αρδευτικών συνθηκών και προσδιορισμός των αποτυπωμάτων άνθρακα νερού για την καλλιέργεια».

pdfSunapsi_symvasis_misthosis_ergou_IBKFL.pdf

Το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου, Τμήμα Αμπέλου, Λαχανοκομίας, Ανθοκομίας & Φυτοπροστασίας Ηρακλείου του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την επισκευή – ανακατασκευή θερμοκηπίου.

pdfMeiodotikos_diagonismos_gia_thermokipio_IELYA.pdf

 

 

Ο ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους υπαλλήλους του κλάδου ΠΕ Οικονομικού ή ΤΕ Οικονομικού - Λογιστικού της Κεντρικής Υπηρεσίας ή των Περιφερειακών Δομών του Οργανισμού να υποβάλλουν σχετική αίτηση, προκειμένου να ενισχυθεί το προσωπικό του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων, λόγω αυξημένων αναγκών του οικονομικού τμήματος.  

pdfEkdilosi_endiaferontos_ITAP_gia_oikonomikous.pdf

Το Ινστιτούτο Εδαφοϋδατικών Πόρων του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ ενδιαφέρεται να αναθέσει σε εταιρεία ή ανάδοχο φυσικό πρόσωπο την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Βελτίωση κτιριακών εγκαταστάσεων Ινστιτούτου Εδαφοϋδατικών Πόρων (ΙΕΥΠ) στη Θέρμη».


pdfEkdlosi_endiaferontos_gia_episkevi_ktiriou_IEP.pdf

 

Το Ινστιτούτο Δασικών Ερευνών εκδηλώνει ενδιαφέρον για  σύναψη μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με φυσικά πρόσωπα, για τις ανάγκες υλοποίησης του προγράμματος: «Βιολογική καταπολέμηση του έλκους της καστανιάς στα καστανοδάση και στους καστανεώνες της χώρας για το έτος 2016- Παρασκευή και προμήθεια μυκητικών εμβολίων».

pdfEkdilosi_endiaferontos_gia_elkos_kastanias_.pdf

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων (Ι.Τ.Α.Π.) ενδιαφέρεται να αναθέσει σε συνεργείο καθαρισμού, με πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό την καθαριότητα και τον τακτικό καθαρισμό 1) των χώρων του κεντρικού κτιρίου του Ινστ/του για δύο (2) φορές την εβδομάδα εντός του ωραρίου εργασίας καθώς και 2) των χώρων του Εργαστηρίου Γενετικής Ταυτοποίησης 3) των χώρων του Εργαστηρίου Εδώδιμων Μυκήτων 4) των χώρων του Εργαστηρίου Βιοτεχνολογία και 5) των χώρων του Εργαστηρίου Οίνου για μία (1) φορά την εβδομάδα εντός του ωραρίου εργασίας, διαστήματος 4 (τεσσάρων) μηνών από 1-9-2016 έως 31-12-2016, δαπάνης έως 3.000,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.

pdfEkdilosi_endiaferontos_katharismou_ITAP.pdf

Απόφαση Διευθυντή Ανάρτησης πίνακα κατάταξης και ανάθεσης έργου του ΙΓΒ&ΦΠ της ΓΔΑΕ του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με ελεύθερο επαγγελματία, Γεωπόνο, για τις ανάγκες  του έργου με τίτλο: «Σποροπαραγωγή εκ μέρους του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ επιλεγμένων ανθοφόρων φυτικών ειδών από ελληνικούς βιότυπους, στα πλαίσια του προγράμματος Operation Pollinator της Syngenta».

pdfApofasi_praktikou__anartisi_pinaka_SYNGENTA_04-07-2016.pdf

Ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, προκειμένου να καλύψει τις εκπαιδευτικές και διοικητικές ανάγκες των ΕΠΑΣ του Οργανισμού για το σχολικό έτος 2016-17, ακολουθεί τη διαδικασία της εσωτερικής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

pdfEpanalipsi_EPAS_04.07.16.pdf

Το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης & Φυτογενετικών Πόρων προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό για την προμήθεια και τοποθέτηση 2 εξωτερικών θυρών ασφαλείας με ηλεκτρομηχανικές κλειδαριές.

pdfDiakyrixi_gia_thires_asfaleias.pdf

Έγκριση πρακτικού αξιολόγησης και ανάρτηση πίνακα κατάταξης για την αριθμ. 828/27-5-2016 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος. Ανάθεση έργου σε αναδόχους για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου με τίτλο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΑΜΠΕΛΟΥ»

pdfApofasi_985_16-6-2016.pdf

Ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, θα ακολουθήσει τη διαδικασία της εσωτερικής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, προκειμένου να ενισχυθεί το προσωπικό του Ινστιτούτου Ελιάς Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου (Χανιά) της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας, λόγω των αυξημένων αναγκών που έχουν προκύψει στο οικονομικό τμήμα και της έλλειψης υπαλλήλων, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του εν λόγω Ινστιτούτου.

Ημερομηνία λήξης υποβολών: Παρασκευή 15-7-2016 και ώρα 15:00.

pdfProsklisi_21659_15-6-2016.pdf

Website Security Test