Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Το  Ινστιτούτο Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, προκηρύσσει διαγωνισμό με την ανοικτή διαδικασία του άρθρου 27 του Ν. 4412/16 με ηλεκτρονική υποβολή προσφορών μέσω της πλατφόρμας του ΕΣΗΔΗΣ (α/α συστήματος 348450) και κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει τιμής, για την προμήθεια ζωοτροφών, πρόσθετων ζωοτροφών και αγροεφοδίων.

Το Ινστιτούτο Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη δύο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικά πρόσωπα, για τις ανάγκες υλοποίησης Έργου «Ενίσχυση του κλάδου της προβατοτροφίας μέσα από τη παραγωγή και προώθηση του βαρύτερου σφαγίου», με ακρωνύμιο “Pro-Lamb” και κωδικό Μ16ΣΥΝ2-00361, που υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 2, του Υπομέτρου 16.1 – 16.2 «Ίδρυση και λειτουργία Επιχειρησιακών Ομάδων της Ευρωπαϊκής Σύμπραξης Καινοτομίας για την παραγωγικότητα και τη βιωσιμότητα της γεωργίας», του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020, με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και εθνικούς πόρους.

Το Ινστιτούτο Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΤΗΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) συμβάσης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικ ό πρόσωπ ο , για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Αξιολόγηση επιλεγμένων γονοτύπων βίκου (Vicia sativa L.) για την παραγωγή πρωτεϊνούχων ζωοτροφών», με φορέα χρηματοδότησης την εταιρία Κ. ΧΡΙΣΤΑΝΤΩΝΗΣ.

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 521/22.02.2024 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος. Σύναψη τριών (3) συμβάσεων μίσθωσης έργου, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Καινοτόμες προσεγγίσεις στην παρακολούθηση και αντιμετώπιση του Ασιατικού κουνουπιού τίγρη με έμφαση στην τεχνική της εξαπόλυσης στείρων αρσενικών», με ακρωνύμιο «moSquITo» - ΚΩΔ. 20.1971.237, που υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης «Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ» (ID 16971), με κωδικό ΟΠΣ ΤΑ 5149205, του Ελλάδα 2.0 - Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Κατά των πινάκων κατάταξης των επιλέξιμων προτάσεων της παρούσης επιτρέπεται άσκηση ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής της στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΕΑΕ

 

 

Το Ινστιτούτο Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Ερευνας εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Αειφορική Διαχείριση Ιολογικών ασθενειών σε γενετικό υλικό φασολιού και ανάπτυξη προσαρμοσμένων ποικιλιών», με ακρωνύμιο «ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΦΑΣΟΛΙ» - ΚΩΔ. Μ16ΣΥΝ2-00352, που υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020, με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και εθνικούς πόρους.

Κατά του πίνακα κατάταξης ανωτέρω απόφασης επιτρέπεται άσκηση ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερολογιακών ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής της στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

docxΑΙΤΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Εδαφοϋδατικών Πόρων (ΙΕΥΠ) της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Ερευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Αξιολόγηση νέων κιτρινόσαρκων ποικιλιών αντινιδιάς της οργάνωσης παραγωγών ΖΕΥΣ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ Α.Ε.», με κωδικό Μ16ΣΥΝ2-00112, που υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 2, των Υπομέτρων 16.1-16.2 «Ίδρυση και λειτουργία Επιχειρησιακών Ομάδων της Ευρωπαϊκής Σύμπραξης Καινοτομίας για την παραγωγικότητα και τη βιωσιμότητα της γεωργίας», του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και εθνικούς πόρους.

Κατά του πίνακα κατάταξης  επιτρέπεται άσκηση ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερολογιακών ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής της στην ιστοσελίδα του Οργανισμ

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

docxΑΙΤΗΣΗ

 

 

 

Το Ινστιτούτο Εδαφοϋδατικών Πόρων (ΙΕΥΠ) της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Ερευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Αξιοποίηση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας για Άρδευση Ακριβείας στα αγροκτήματα Ροδακινιάς του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού», με κωδικό Μ16ΣΥΝ2-00108, που υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 2, του Υπομέτρου 16.1-16.2 «Ίδρυση και λειτουργία Επιχειρησιακών Ομάδων της Ευρωπαϊκής Σύμπραξης Καινοτομίας για την παραγωγικότητα και τη βιωσιμότητα της γεωργίας» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020 στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και εθνικούς πόρους.

Κατά του πίνακα κατάταξης επιτρέπεται άσκηση ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής της στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

docxΑΙΤΗΣΗ

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 323/10494/23.02.2024 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο: «ΒΙΟΕΝΕΡΓΑ ΦΥΤΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ», με ακρωνύμιο «LERICO», κωδ έργου Μ16ΣΥΝ2-00212, που υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 2, του Υπομέτρου 16.1 – 16.2 «Ίδρυση και λειτουργία Επιχειρησιακών Ομάδων της Ευρωπαϊκής Σύμπραξης Καινοτομίας για την παραγωγικότητα και τη βιωσιμότητα της γεωργίας» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014 – 2020 (Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου), με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και εθνικούς πόρους.

Έγκριση των πινάκων κατάταξης των επιλέξιμων και των απορριπτέων προτάσεων και σύναψη δύο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου.

Κατά του πίνακα κατάταξης επιτρέπεται η άσκηση ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα ανάρτησης της απόφασης στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΕΑΕ

 

 

 

 

Το Ινστιτούτο Εδαφοϋδατικών Πόρων (ΙΕΥΠ) της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Ερευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «ΕΚΜΗΧΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΡΟΔΑΚΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΣΕ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ», με κωδικό Μ16ΣΥΝ2-00110, που υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 2, του Υπομέτρου 16.1-16.2 «Ίδρυση και λειτουργία Επιχειρησιακών Ομάδων της Ευρωπαϊκής Σύμπραξης Καινοτομίας για την παραγωγικότητα και τη βιωσιμότητα της γεωργίας» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020 στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και εθνικούς πόρους.

Κατά του πίνακα κατάταξης επιτρέπεται άσκηση ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής της στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

docxΑΙΤΗΣΗ

 

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 92/23.02.2024 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος. Σύναψη μίας (1) σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου “Preparatory action for monitoring of environmental pollution using honey bees-INSIGNIA, που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω του Προγράμματος Πλαισίου “HORIZON ”.

Καταληκτική ημερομηνία ενστάσεων: Παρασκευή 12 Απριλίου 2024.

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΕΑΕ

 

 

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 91/23.02.2024 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος. Σύναψη μίας (1) σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου “Safeguarding agroecosystem resilience under climate change through efficient pollination and sustainable beekeeping”, με ακρωνύμιο “SafeAgroBee”, που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος PRIMA – Section 2.

Καταληκτική ημερομηνία ενστάσεων: Παρασκευή 12 Απριλίου 2024.

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΕΑΕ

 

Το Ινστιτούτο Εδαφοϋδατικών Πόρων (ΙΕΥΠ) της Γενκής Διεύθυνσης Αγροτικής Ερευνας, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Αύξηση του ποσοστού Ξηράς Ουσίας του Ακτινιδίου Ξάνθης, μέσω του ελέγχου της Άρδευσης και της Σχέσης αριθμού Φύλλων και Καρπών», με κωδικό Μ16ΣΥΝ2-00107, που υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 2, του Υπομέτρου 16.1-16.2 «Ίδρυση και λειτουργία Επιχειρησιακών Ομάδων της Ευρωπαϊκής, Σύμπραξης Καινοτομίας για την παραγωγικότητα και τη βιωσιμότητα της γεωργίας», του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και εθνικούς πόρους.

Κατά του πίνακα κατάταξης ιτρέπεται άσκηση ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής της στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

docxΑΙΤΗΣΗ

 

 

Website Security Test