Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας, το Ινστιτούτο Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ και η Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ». 

Θεματική ημερίδα πληροφόρησης που απευθύνεται σε Επιχειρηματίες και αφορά ενίσχυση της εξωστρέφειας του ελαιολάδου και τα γαλακτοκομικών προϊόντων θα πραγματοποιηθεί, την Τρίτη 3 Απριλίου 2018 στις 10:00 π.μ., στο κτίριο του ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, Αθήνα). Την εκδήλωση διοργανώνουν το ΕΒΕΑ και το Υπουργείο Εξωτερικών. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις αγορές του ελαιολάδου και των γαλακτοκομικών προϊόντων σε Καναδά, σε Ουγγαρία, σε Σαουδική Αραβία και σε Βέλγιο.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες, όπως αποστείλουν ηλεκτρονικά  Δελτίο Συμμετοχής πατώντας εδώ

Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Η  καλλιέργεια της βιομηχανικής κάνναβης». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Μαρτίου και ώρα 11:00, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην ΚΕΓΕ), στο 5ο χλμ. Δράμας-Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος δικτύωσης COST DairyCare το Ινστιτούτο Βιο-οικονομίας και Αγροτεχνολογίας (ΙΒΟ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού ΔΗΜΗΤΡΑ διοργανώνουν το 5ο και τελικό συνέδριο της δράσης, με θέμα «GettingThere with DairyCare».

Ο Οργανισμός μας θα συμμετέχει στην έκθεση "Detrop Boutique" στη Θεσσαλονίκη.

Website Security Test