Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ σε συνεργασία με το  Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας  (ΚΑΠΕ) διοργανώνει ενημερωτική εσπερίδα με θέμα «Βιομηχανικές καλλιέργειες για παραγωγή Ενέργειας και Βιο-υλικών». Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου και ώρα 17:15  στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην ΚΕΓΕ), στο 5ο χλμ. Δράμας-Θεσσαλονίκης.

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Η καλλιέργεια της κερασιάς στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00 από το κέντρο εκπαίδευσης και κατάρτισης του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ Σκύδρας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και τον Δήμο Σκύδρας. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις εγκατατάσεις του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ Σκύδρας (20 χιλ. Μαυροβούνι - Έδεσσας).

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Παραδοσιακές σπιτικές συνταγές», διοργανώνει το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ σε συνεργασία με το Δ.Ι.Ε.Κ. Δράμας. Η ενημερωτική εκδήλωση θα υλοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου και ώρα 17:00, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην ΚΕΓΕ), στο 5ο χλμ. Δράμας-Θεσσαλονίκης.

 

20181115 103119

Σο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, από τη Δευτέρα 05 Νοεμβρίου 2018 ξεκίνησε να λειτουργεί έκθεση με τοπικά αγροτικά και παραδοσιακά προϊόντα, που παράγονται στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Σειρά νέων τριήμερων εκπαιδευτικών σεμιναρίων διοργανώνει ο Βαλκανικός Βοτανικός Κήπος Κρουσσίων που θα χωρίζονται σε δύο ενότητες:
Η πρώτη ενότητα θα έχει ως θέμα την αναπαραγωγή- καλλιέργεια των Ελληνικών Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών (ΕΑΦΦ). Θα ξεκινήσει την Παρασκευή 16 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018.
Η δεύτερη ενότητα θα ασχοληθεί με την καλλιέργεια, τη μεταποίηση και την εμπορία ΕΑΦΦ. Θα ξεκινήσει το Σάββατο 8 και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων στη Θέρμη Θεσσαλονίκης και απευθύνονται σε:

Αγρότες ή νέους εν δυνάμει αγρότες
Επιχειρηματίες που ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τα μοναδικά αυτοφυή φυτά της Ελλάδας
Γεωτεχνικούς, φοιτητές και ενδιαφερόμενους πολίτες

Κόστος συμμετοχής:

150 €/ άτομο

120€/ άτομο για τους φοιτητές/τριες

100 €/ άτομο για άνεργους/ες.

Ειδική τιμή παρακολούθησης και των δύο σεμιναρίων με κόστος 240€/ άτομο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 2310471613 (0) 220, 121 ή στο email:

.

Website Security Test