O Πρόεδρος του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ καθηγητής Σέρκος Χαρουτουνιάν, την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 στις 17.00, θα είναι ομιλητής στην Ανοιχτή Δημόσια Συζήτηση, που διοργανώνει η ΠΡΩ.ΠΑΙΔΕΙ.Α. με θέμα τη "Διασύνδεση των Πανεπιστημίων και των Ερευνητικών Κέντρων με τις Επιχειρήσεις του Αγροδιατροφικού Τομέα".

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: "Αναπαραγωγή και καλλιέργεια τοπικών ενδημικών φυτών της Κρήτης με καινοτόμο λίπανση ακριβείας" θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Απριλίου στις 17:00.Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να κάνουν την εγγραφή τους εδώ.

Το καλό παράδειγμα του Συνεταιρισμού Μαστιχοπαραγωγών Χίου είναι το θέμα της 2ης διαδικτυακή ημερίδας του "ΟΜΦΑΛΟΥ", που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 13 Μαρτίου. Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο κ. Παναγιώτης Χατζηνικολάου Δ/νων Σύμβουλος του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, που μαζί με τον κ. Γιάννη Μανδάλα Δ/ντα Σύμβουλο της MEDITERRA AE, θα αναλύσουν τους λόγους της επιτυχίας του Συνεταιρισμού Μαστιχοπαραγωγών Χίου (ΕΜΧ).Το θέμα της εκδήλωσης είναι: «Συνεργατισμός, καινοτομία και επιχειρηματικότητα - Μαθήματα καινοτομικής έλικας από την Χίο» και μπορείτε να την παρακολουθήσετε από τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://slu-se.zoom.us/j/65177292710 - Passcode: 204618. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα έχει δίωρη διάρκεια.

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Διατήρηση και αξιοποίηση τοπικών ποικιλιών οπωροφόρων και αυτοφυών μικρών καρπών : προβλήματα και προοπτικές» θα  πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου 2021, στις 17:00.Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, αλλά λόγω περιορισμένων θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου 2021 μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας πατώντας εδώ 

Στο πλαίσιο εφαρμογής της παρ. 9 του άρθρου 10 της υπ. αριθ. 1583/335048, ΦΕΚ Β΄ 5538/17.12.2020 απόφασης του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στην οποία προβλέπεται ότι το ύψος της ετήσιας συνδρομής που καταβάλλουν οι Γεωργικοί Σύμβουλοι και οι Φορείς Παροχής Γεωργικών Συμβουλών (Φ.Π.Γ.Σ.), για όσο διάστημα παραμένουν εγγεγραμμένοι στα σχετικά Μητρώα, καθορίζεται με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων μετά από εισήγηση του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ και μέχρι τον καθορισμό αυτής, η Διοίκηση του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ ανακοινώνει τα εξής:

pdfΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Website Security Test