Ο ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ διοργανώνει διήμερο εκδηλώσεων στις εγκαταστάσεις του στο Αγρόκτημα της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη και στον Βαλκανικό Βοτανικό Κήπο Κρουσίων στο Κιλκίς, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας Περιβάλλοντος.

 

pngΠρόσκληση-Πρόγραμμα Θέρμης

pngΠρόσκληση-Πρόγραμμα Βαλκανικός Κήπος Κρουσσίων

Ο ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ συμμετέχει ενεργά στην 6η Επιστημονική Συνάντηση για τις Γηγενείς και Τοπικές Ποικιλίες με τίτλο «Εξερευνώντας τον κόσμο των τοπικών ποικιλιών». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Μαΐου από τις 9.00 π.μ. έως τις 19:00 μ.μ. (στα ελληνικά) και την 1η Ιουνίου (στα αγγλικά) στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων του ΑΠΘ και είναι ανοιχτή στο κοινό, με ελεύθερη είσοδο.

Οκτώ σπουδαστές της Ξυλογλυπτικής Σχολής Καλαμπάκας του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ, μαζί με τον καθηγητή τους Άγγελο Πατσιατζή, παρουσίασαν τη δουλειά και τα έργα τους στα εγκαίνια της έκθεσης «Νεανικές ματιές στην παραδοσιακή ξυλογλυπτική» στον πολυχώρο Ισλαχανέ στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022.

 

 

 

2o seminario kreatoskevasmatos

 

Ο ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ στηρίζει τη διενέργεια του 2ου Σεμιναρίου σύγχρονου δημιουργικού Κρεατοσκευάσματος, το οποίο διοργανώνει το περιοδικό Meat News στις 14 Απριλίου.

Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ κ. Σέρκος Χαρουτουνιάν θα είναι ομιλητής στο διαδικτυακό Συνέδριο με τίτλο "Επί Γης: Η Αγροτική Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα το 2021", που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαρτίου 2021. Ο κ. Χαρουτουνιάν και θα αναφερθεί στις «Σύγχρονες προκλήσεις και προοπτικές για την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα». 

Website Security Test