Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ Απολογιστική Εκδήλωση του Προγράμματος "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών ΑΠΘ" ακαδημαϊκού έτους 2015-2016.

Στην εκδήλωση βραβεύθηκε ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Δασικών Ερευνών Δρ Θ. Παπαχρήστου ως επόπτης καλύτερης Πρακτικής Άσκησης, έπειτα από πρόταση του Τμήματος Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ.

pdfProsklisi_praktiki_askisi.pdf

Με εξαιρετική επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή γεωπόνων, παραγωγών, εκπροσώπων φορέων, εταιρειών και σπουδαστών, πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με τίτλο «Κλωστική κάνναβη – Καλλιέργεια – Προοπτικές» την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 στο Αμφιθέατρο του Ινστιτούτου Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το  ΙΕΛΥΑ/ Εργαστήριο Ελαιολάδου Μυτιλήνης και  την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. "ΜΟΔΟΥΣΑ",  με ομιλήτριες την κ. Ε. Κουζούμη, υπεύθυνη Εργαστηρίου Ελαιολάδου Μυτιλήνης του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ  και την κ. Β. Βανδέρα χημικό, εξωτερική συνεργάτιδα του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12/10/2016 στις εγκαταστάσεις της  ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. "ΜΟΔΟΥΣΑ".

afisa ierapetra1Το Ινστιτούτο Εδαφοϋδατικών Πόρων (πρώην Ινστιτούτο Εγγείων Βελτιώσεων) του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ διοργανώνει Ημερίδα με τίτλο "Ποιότητα εδαφοϋδατικών πόρων στη λεκάνη Ιεράπετρας και αγροτική παραγωγή" την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 18:30 στη Δημοτική Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη στην Ιεράπετρα. 

Συνδιοργανωτές της Ημερίδας είναι η Διεύθυνση Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, ο Δήμος Ιεράπετρας και ο ΤΟΕΒ Ιεράπετρας.

 

 

 

pdfProgramma_Ierapetra.pdf

Afisa Filiatra1Το Ινστιτούτο Εδαφοϋδατικών Πόρων (πρώην Ινστιτούτο Εγγείων Βελτιώσεων) του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ διοργανώνει Ημερίδα με τίτλο "Ποιότητα εδαφοϋδατικών πόρων στη λεκάνη Τριφυλίας και αγροτική παραγωγή" την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 18:30 στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο Φιλιατρών. 

Συνδιοργανωτές της Ημερίδας είναι η  Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας, ο Δήμος Τριφυλίας, ο Σύλλογος Γεωπόνων Τριφυλίας και ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών.

 

 

pdfProsklisi_kai_Programma_Filiatra.pdf

Website Security Test