Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ θα συμμετέχει με δικό του περίπτερο στη SIAL CANADA στο Μόντρεαλ, από τις 15 έως 17 Απριλίου 2020, στοv εκθεσιακό χώρο Palais des Conngres (1001 Jean Paul Riopelle Pl, Montreal, QC H2Z 1H5), στο πλαίσιο του τριετούς προγράμματος προώθησης της Φέτας ΠΟΠ που υλοποιεί.

Η έκθεση SIAL CANADA είναι μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων του Καναδά, που πραγματοποιείται τα ζυγά έτη στο Μόντρεαλ και τα μονά έτη στο Τορόντο, ενώ αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για την προώθηση της Φέτας ΠΟΠ. Στην έκθεση συμμετέχουν πάνω από 1.200 εκθέτες από 50 χώρες, ενώ οι εμπορικοί επισκέπτες ανέρχονται σε περίπου 25.000. 

Η συμμετοχή σε εμπορικές εκθέσεις αποτελεί ένα πολύ σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της επίτευξης των στόχων επικοινωνίας του προγράμματος. Σκοπός της συμμετοχής του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ είναι οι ομάδες στόχοι του προγράμματος (Καταναλωτές, Διαμορφωτές κοινής γνώμης, Επαγγελματίες διανομείς, HORECA): 

  • να ενημερωθούν για τον μοναδικό χαρακτήρα και την αυθεντικότητα της Φέτας ΠΟΠ, την υψηλή ποιότητα και τη σπουδαία γεύση της,
  • να ενισχυθεί η αύξηση των εξαγωγών για το προϊόν και να αναδειχθούν οι πολλαπλές χρήσεις της Φέτας ΠΟΠ στα καθημερινά γεύματα.
Website Security Test