Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, σε συνεργασία με το ΓΕΩΤΕΕ παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας, διοργανώνει στη Δράμα πεντάωρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε ελαιοπαραγωγούς,  

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μαθήματα Ελαιοκομίας», θα διεξαχθεί στις 12 Μαρτίου, στην κεντρική αίθουσα διαλέξεων - προβολών του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην ΚΕΓΕ), από τις 08:30 ως τις 13:30

Οι συμμετέχοντες στην εκπαίδευση, θα παρακολουθήσουν μαθήματα σχετικά με τη θρέψη-λίπανση της ελιάς, τους εχθρούς και ασθένειες της ελιάς και τον τρόπο αντιμετώπισής τους, καθώς και για το κλάδεμα των ελαιοδέντρων στο οποίο περιλαμβάνεται θεωρία αλλά και πρακτική άσκηση των εκπαιδευομένων στο κλάδεμα της ελιάς, σε ελαιώνα της περιοχής.

Εισηγητές του εκπαιδευτικού προγράμματος, οι οποίοι θα προσφέρουν αφιλοκερδώς τις γνώσεις τους, είναι οι γεωπόνοι Ζαφείρης Μυστακίδης, πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Ανατ. Μακεδονίας, Κων/νος Μπούντας , πρώην Δ/ντης ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ Κομοτηνής και Άνθιμος Αναστασιάδης, προϊστάμενος του Κέντρου ΔΗΜΗΤΡΑ Δράμας.

Η συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι ελεύθερη.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον προϊστάμενο του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας, κ..Άνθιμο Αναστασιάδη, στο τηλέφωνο 2521058175 και στο email:

pptΠρόσκληση

docΕκπαιδευτικό πρόγραμμα

Website Security Test