Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
©ink drop / Adobe Stock
Εορτασμός της Ημέρας της Ευρώπης

Ευρωπαϊκές εκλογές, 6-9 Ιουνίου 2024

Ανακαλύψτε την ΕΕ

Οι κοινές αρχές και αξίες που αποτελούν τα θεμέλια της ζωής στην ΕΕ: ελευθερία, δημοκρατία, ισότητα και κράτος δικαίου, προώθηση της ειρήνης και της σταθερότητας.

Πώς χρηματοδοτείται και πώς δαπανάται ο προϋπολογισμός της ΕΕ, η διαχείριση των κονδυλίων της ΕΕ, οι τομείς δαπανών, ο έλεγχος των στοιχείων του προϋπολογισμού της ΕΕ.

Ανακαλύψτε τι κάνει η ΕΕ για τους πολίτες της, πώς προστατεύει τα δικαιώματα, πώς προωθεί την ευημερία και προσπαθεί να κάνει τον κόσμο μας ασφαλέστερο.

Διδακτικό υλικό, παιχνίδια και άλλα πολλά σχετικά με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις δραστηριότητές της, για παιδιά, εφήβους, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Μπορείτε εύκολα να συμβουλευτείτε τις εκδόσεις αυτές και να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της ΕΕ, από το ευρώ και το δίκαιο έως την ιστορία και τα ταξίδια.

Σχετικές ειδήσεις

Όλες οι σχετικές ειδήσεις είναι διαθέσιμες στις 24 επίσημες γλώσσες της ΕΕ μέσω αυτόματης μετάφρασης.

Organic agriculture in the Netherlands
  • Press release

Calling champions of organic food production in the EU, the EU Organic Awards 2024 would like to hear from you. The winner will be offered a platform to highlight excellence and innovation in the sector. The EU wants to increase organically farmed land to 25% by 2030.