Εκδόσεις | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

contentsΠεριεχόμενα 

Έξαρση νοσημάτων που μεταδίδονται από αρθρόποδα: Η νέα απειλή για την υγεία των ζώων και του ανθρώπου

   pdfσελ 4-5

Το ξύλινο βαρέλι και ο ρόλος του στην ποιότητα και την ασφάλεια του τυριού Φέτα

   pdfσελ 6-8 

Παθαίνουν και οι αγελάδες θερμοπληξία;

   pdfσελ 9-11 

Καινοτόμες Τεχνολογίες Υδατοκαλλιέργειας 

   pdfσελ 12-14 

Πώς η βόσκηση των αιγών και των προβάτων επιδρά στην ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων και στη μόλυνση από παράσιτα

   pdfσελ 15-17 

Ιστορία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων

   pdfσελ 18-19 

Ούρδα: Ένα παραδοσιακό τυρί τυρογάλακτος

   pdfσελ 20-22 

Εκτροφή προβάτων και αιγών: σύγχρονες προσεγγίσεις για τις τοπικές φυλές και τα παραδοσιακά προϊόντα

   pdfσελ 23-25 

Λειτουργικά γαλακτοκομικά προϊόντα και αλλαντικά με προβιοτικούς μικροοργανισμούς από παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα

   pdfσελ 26 

«ΑΡΝΑΚΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ» ΠΟΠ

   pdfσελ 27-28 

Αρνάκι Ελασσόνας ΠΟΠ με συκωταριά, ρύζι και κεφαλογραβιέρα ΠΟΠ

   pdfσελ 29 

Δραστηριότητες - Νέα

   pdfσελ 30-35 


Ιδιοκτήτης: Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός - ΔΗΜΗΤΡΑ

Πρόεδρος ΔΣ: Καθηγητής Σέρκο Χαρουτουνιάν

Συντονισμός Έκδοσης & Επιμέλεια Ύλης: Ιωάννα Καρακώστα 

Συντακτική Επιτροπή: Κωνσταντίνα Τσαγκάρη, Κατερίνα Αλεξάκη, Παναγιώτης Παπαφωτίου

Σύμβουλος Έκδοσης: Μαργαρίτα Καλαφατάκη

ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ Διεύθυνση:  Άνδρου 1 & Πατησίων, 11257 Αθήνα | Τηλ.: 2108231277

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Κυριακάκης Γιώργος

Σχεδιασμός - Εκτύπωση: PressiousArvanitidis


Κυκλοφορεί σε 6000 Αντίτυπα και Διανέμεται Δωρεάν