Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Ο ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ θα συμμετέχει ενεργά στην 27η Αgrotica. Στο πλαίσιο της παρουσίας μας στο περίπτερο 2, stand 27 (1ος οροφ.) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων θα παρουσιάσουμε τις δραστηριότητές μας, ενώ παράλληλα διοργανώνουμε με στόχο την προβολή:
•της Αγροτικής Εκπαίδευσης ενέργειες γνωριμίας του κοινού με τη Γαλακτοκομική  Σχολή Ιωαννίνων, την Οινοποιητική Σχολή  Νεμέας και την Ξυλογλυτική Σχολή Καλαμπάκας
•της Αγροτικής Έρευνας και του Ινστιτούτου Ελιάς Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου πραγματοποίηση από τους Επιστήμονές μας συνεχών επιδείξεων οργανοληπτικής αξιολόγησης του ελαιολάδου.

Tην Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου από τις 14.30 έως τις 16.30 στην αιθ. C του συνεδριακού κέντρου "Γερμανός", διοργανώνουμε ενημερωτική εκδήλωση μαζί με το ΓΕΩΤΕΕ με θέμα τη γενετική βελτίωση, στην οποία θα γίνει ιδιαίτερη αναφορά στο ρόλο της Τράπεζας Γενετικού Υλικού.

Τέλος, καθόλη τη διάρκεια της Έκθεσης στο περίπτερο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα πραγματοποιούνται παράλληλες ενημερωτικές εκδηλώσεις, στις οποίες θα συμμετέχουν στελέχη του Οργανισμού μας.